Logo for print

​KontrollpunktMerknad​Mer informasjon​

​Takst A2g

Takst A2g er et tillegg for bruk av spesialkonstruert utstyr for medisinsk treningsterapi eller slyngeterapi. Det er ikke tilstrekkelig å ha det aktuelle utstyret ved instituttet. Utstyret må brukes på den aktuelle pasienten for at taksten skal kunne utløses.​

I henhold til regelverket kan taksten kreves når spesialkonstruert utstyr benyttes i behandlingen. Jf forskrift til folketrygdlovens § 5-8, kap. lll Takster.

Forskrift om stønad til dekning av utgifter til fysioterapi​

Takst E51a

​Takst E51a kan benyttes ved telefonsamtale/skriftlig kommunikasjon med annet fagpersonell om enkeltpasient. Taksten kan ikke benyttes for kommunikasjon med henvisende behandler ved oppstart av behandlingsserie.

​Jf forskrift til folketrygdlovens § 5-8, kap.lll Takster. Se også merknad E2.

Forskrift om stønad til dekning av utgifter til fysioterapi

Takst C34

Pasientene må ha vært til individuell undersøkelse og/eller behandling før du kan kreve takst for gruppebehandling. Du må være til stede i gruppen i hele behandlingstiden, og følge opp hver enkelt person i gruppen. Parallell behandling av annen pasient kan ikke utføres samtidig.

Lokalet og utstyret må være tilpasset antall personer i gruppen og oppgitt tid i taksten er å anse som minimum tidsbruk for gruppebehandlingen.

Hver av takstene C34a, C34b, C34c, C34d, C34e, C34f og C33 teller som en behandling. Overlapping honoreres ikke.

Jf forskrift til folketrygdlovens § 5-8, kap.lll Takster.

Forskrift om stønad til dekning av utgifter til fysioterapi

 

​Fant du det du lette etter?