Logo for print

Søknad

Alle våre ledige stillinger kunngjøres normalt offentlig. Vi tar derfor ikke i mot åpne søknader.

Du søker på stillingen gjennom vår nettbaserte rekrutteringsportal EasyCruit. Ved første gangs bruk anbefaler vi at du oppretter en brukerkonto. Da kan du lagre CV-en til senere bruk. Du kan også laste opp og/eller eksportere din CV i et annet filformat.

Husk å lagre opplysningene underveis. Tidsavbrudd kan dessverre føre til at du må starte registreringen på nytt.

Om vedlegg:

  • Vi ønsker at du laster opp relevante attester, vitnemål og eventuelt egen CV.
  • Får du ikke lastet opp relevante attester og vitnemål på grunn av filenes størrelse, tar du det med til et eventuelt intervju.

Vær oppmerksom på at eventuelle dokumenter du laster inn som vedlegg i CV-basen, ikke vil følge med søknadsskjemaet når du søker på en stilling. Det er derfor svært viktig at du registrerer fullstendige opplysninger i CV-basen eller i søknadsskjemaet.

Følgende format på vedlegg er tillatt: doc, pdf og txt.

Når du søker på en stilling hos oss får du umiddelbart en e-post med bekreftelse på at søknaden er mottatt. Ta vare på stillingsannonsen. Når søknadsfristen er gått ut, slettes stillingsannonsen fra nettet.

Intervju

Når søknadsfristen er utløpt, innkaller vi de best kvalifiserte søkerne til intervju. Dersom du inviteres til intervju, møter du vanligvis nærmeste leder til stillingen sammen med en medarbeider fra aktuell enhet og eventuelt en ansatt/tillitsvalgt som representerer søkerne. For de fleste stillinger vil det være to intervjurunder.

Valg av kandidat/innstilling

Etter intervjuene og innhenting av referanser, sender lederen en innstilling til vårt tilsettingsråd med en begrunnet rangering av de aktuelle søkerne. I tilsettingsrådet er både arbeidstakerne og arbeidsgiver representert. Tilsettingsrådet fatter vedtak om tilsetting.

Skriftlig tilbud

Etter at tilsettingsrådet har behandlet innstillingen, sender vi skriftlig tilbud om jobb til søkeren som er innstilt som nummer en. Vi ber vanligvis om svar innen 4-5 dager. Tar søkeren i mot tilbudet, undertegner begge parter en arbeidsavtale.

Når stillingen er besatt

Alle søkere får beskjed når stillingen er besatt, med informasjon om hvem som er tilsatt i stillingen.

Utvidet søkerliste

Som søker kan du få tilsendt utvidet søkerliste med opplysninger om alle søkernes navn, alder, utdanning og praksis ved å sende en henvendelse til post@helfo.no.

Vi ønsker deg velkommen som jobbsøker i Helfo!

​Fant du det du lette etter?