Logo for print

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 

Finansieringsansvaret for en rekke kreftlegemidler overføres til de regionale helseforetakenehttps://helfo.no/viktige-meldinger/finansieringsansvaret-for-en-rekke-kreftlegemidler-overfores-til-de-regionale-helseforetakeneFinansieringsansvaret for en rekke kreftlegemidler overføres til de regionale helseforetakeneFinansieringsansvaret for nye legemidler mot kreft, revmatoid artritt, svekket immunforsvar, blødertilstander og multippel sklerose overføres fra folketrygden (Helfo) til de regionale helseforetakene (RHF-ene) fra og med 15. juli 2017.
Endring i retningslinjer for individuell stønad til Entresto ved hjertesvikt fra 1. juli 2017https://helfo.no/viktige-meldinger/endring-i-retningslinjer-for-individuell-stonad-til-entresto-ved-hjertesvikt-fra-1-juli-2017Endring i retningslinjer for individuell stønad til Entresto ved hjertesvikt fra 1. juli 2017Helse- og omsorgsdepartementet har besluttet å endre vilkårene for individuell stønad til Entresto (sakubitril og valsartan) ved hjertesvikt.
Endringer i regelverk og takster for legehttps://helfo.no/viktige-meldinger/endringer-i-regelverk-og-takster-for-legeEndringer i regelverk og takster for legeSom et resultat av årets takstforhandlinger er det skjedd noen endringer og presiseringer i takstforskriften med virkning fra 1. juli 2017. Noen takster har fått endret beløp, noen har fått endret ordlyd, og det er noen nye merknader.