Logo for print

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 

Starter med veiledning i apotekhttps://helfo.no/viktige-meldinger/starter-med-veiledning-i-apotekStarter med veiledning i apotekStortinget har vedtatt at det skal innføres en prøveordning med oppstartsveiledning i apotek fra mai 2018. Alle landets apotek er med i prøveordningen, som går ut på å tilby pasienter veiledning om medisinbruk.
Ny finansieringsordning for offentlige og private laboratorierhttps://helfo.no/viktige-meldinger/ny-finansieringsordning-for-offentlige-og-private-laboratorierNy finansieringsordning for offentlige og private laboratorierFra 1. januar 2018 innføres en ny finansieringsordning for poliklinisk laboratorievirksomhet. Hovedregel er at ny finansiering er basert på Norsk laboratoriekodeverk (NLK), og at takster ikke lenger skal benyttes.
Uleselige vedtak er sendt uthttps://helfo.no/viktige-meldinger/uleselige-vedtak-er-sendt-utUleselige vedtak er sendt utEtter en programvareoppdatering i Norsk Helsenett 8. mars 2018, har flere mottatt vedtak/brev fra Helfo det ikke går an å lese.